Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/b/sybolans.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/b/sybolans.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/b/sybolans.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689 Contact - Sybo Lans Fotografie

Contact

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Volg mij ook op:

  Sybo Lans Fotografie

  In januari heb ik bij Sybo een fotoshoot gehad om mijn zwangere buik vast te leggen. De locatie mocht ik zelf uitzoeken, de Loonse en Drunense duinen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, de foto’s zijn prachtig geworden. Ik vind gefotografeerd worden wat onwennig, maar Sybo stelt je op je gemak en is heel prettig in de omgang.

  Sybo Lans Fotografie

  Sybo heeft op onze trouwdag gezorgd voor een prachtige foto reportage. Naast dat hij eerst op bezoek kwam bij ons thuis om alles voor te bespreken (wat we erg waardeerden) stelt hij je ook op je gemak, denkt out of the box en maakt gave spontane foto’s met aandacht voor de omgeving en leuke details. Ik vroeg hem ook om o.a. mooie portretfoto’s te maken en ook dat is helemaal gelukt! Ook fijne communicatie over het fotoboek met een handige website waarop we thuis konden inloggen om mee te denken over de indeling van het boek. Als laatste bracht Sybo het fotoboek persoonlijk bij ons thuis, hele fijne service natuurlijk! Ik raad iedereen Sybo aan als fotograaf voor allerlei gelegenheden (o.a. dus bruiloft). Wij kunnen je verzekeren dat je er onwijs mooie, scherpe, bijzondere en spontane foto’s voor terug krijgt die je de herinneringen aan die mooie dag doen herbeleven 👍👍

  Sybo Lans Fotografie

  Met 5 meiden hadden we een fotoshoot met Sybo. Heel erg tof dat we zelf de locatie konden kiezen, de Rucphense heide is prachtig. We hebben een hele leuke shoot gehad met prachtige foto's als resultaat!

  Sybo Lans Fotografie

  Sybo heeft prachtige studioportretten gemaakt van onze kinderen. De sfeer was heel ontspannen, maar intussen weet Sybo heel goed wat hij doet. Bijna ongemerkt ensceneerde hij de goede pose, nam de juiste afstand, en zorgde voor mooie belichting. Onze kinderen konden hierdoor lekker zichzelf zijn, en dat zie je terug in de foto's!


  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Boek nu een shoot!