Contact

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Volg mij ook op:

Sybo Lans Fotografie

Wij zijn Sybo Lans ontzettend dankbaar! Sybo heeft de meest liefdevolle en bijzondere dag van ons leven, waar iedereen die wij lief hebben bij aanwezig kon zijn, perfect vastgelegd. Op alle drie de locaties van More-itz in de Biesbosch, naar de kerk en ook de boottocht naar Rotterdam, hij heeft alle belangrijke momenten vertaald naar mooie beelden. De foto’s vertellen een heel verhaal, een beleving die ons altijd bijblijft. Het is zo mooi om de lachende en trotse gezichten te zien. Gedurende de dag pakte Sybo alle belangrijke momenten zonder opvallend op de voorgrond te treden. Hij wist 185 daggasten samen in een beperkte tijd op de foto te zetten. Iedereen is zichtbaar en staat op de foto! En nu... nu genieten wij na van een betoverend mooi trouwalbum. Echt duizendmaal dank Sybo dat jij deze dag onze fotograaf wilde zijn. Wij hopen dat jij met net zoveel plezier terugkijkt op deze dag wanneer jij de foto’s ziet. Liefs Marcel & Joyce

Sybo Lans Fotografie
5

Met 5 meiden hadden we een fotoshoot met Sybo. Heel erg tof dat we zelf de locatie konden kiezen, de Rucphense heide is prachtig. We hebben een hele leuke shoot gehad met prachtige foto's als resultaat!

Sybo Lans Fotografie
5

Sybo heeft prachtige studioportretten gemaakt van onze kinderen. De sfeer was heel ontspannen, maar intussen weet Sybo heel goed wat hij doet. Bijna ongemerkt ensceneerde hij de goede pose, nam de juiste afstand, en zorgde voor mooie belichting. Onze kinderen konden hierdoor lekker zichzelf zijn, en dat zie je terug in de foto's!


Sorry, the comment form is closed at this time.

Boek nu een shoot!